Paarden en pony’s

Onderdeel van Dierenuitvaartzorg Nederland is het Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam (Buitendijk), het eerste en daarmee oudste paardencrematorium van Nederland. Wij kunnen daarom ook voor u de crematie van uw overleden paard of pony regelen.

slider-1-1024x426Paarden

Professionele vervoerservice van paarden door heel Nederland

Huisdieren- en Paardencrematorium Rotterdam is gespecialiseerd in het vervoer van overleden paarden. Deze service wordt door heel Nederland uitgevoerd, 7 dagen per week. De speciaal hiervoor ingerichte aanhanger beschikt over een hydraulische hijsinrichting, zodat het opladen snel en respectvol kan worden gedaan. Er zijn altijd twee professionele medewerkers bij het laden en het vervoer aanwezig. Deze hebben affiniteit met paarden en zijn zich er ten volle van bewust zijn dat er met uw overleden paard zorgvuldig moet worden omgegaan. De speciale aanhanger wordt na het laden volledig afgesloten, om het dier tijdens de rit naar het crematorium aan het zicht te onttrekken.

U kunt ook zelf uw paard of pony nog bij leven naar ons paardencrematorium in Rotterdam brengen. Het dier kan dan in de paddock bij het paardencrematorium ingeslapen. Als u dat wilt kunt u hierbij aanwezig blijven. U kunt hiervoor uw eigen dierenarts laten komen, of, als u dat liever heeft, gebruik maken van de diensten van de dierenarts waarmee het paardencrematorium samenwerkt voor het euthanaseren van paarden en pony’s. Vaak is het voor het dier minder stressvol om een vreemde dierenarts naast zich te hebben.

Tarieven

Contact opnemen

Wij kunnen de crematie van uw paard of pony voor u regelen maar u kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het crematorium door te bellen met 010 483 33 85 (7 dagen per week 09:00 uur tot 21:00 uur).

Tarieven

Klik hier om naar de website van Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam te gaan