Klantenervaringen

Een greep uit de reacties die bij onze vestigingen binnen kwamen.


Wij hebben onze Misty laten inslapen en dat deed zo pijn vooral omdat Misty nog maar zo kort ziek was. Verstand en gevoel hebben deze dag veel met elkaar gebotst maar we wisten ook dat Houden van…. ook Loslaten is van ons meisje. Toen we bij jullie aankwamen met onze Misty werden we warm onthaald. We kregen alle tijd om afscheid te nemen van ons meisje en dat was zo goed. Onder het koffie drinken na gepraat en de crematie geregeld en een urn met foto uit gezocht voor onze Misty. Voordat we naar huis gingen hebben zijn we nog even bij ons meisje langs geweest voor de allerlaatste keer. Het laten inslapen van ons meisje deed zo zeer maar de momenten met ons meisje bij jullie hebben ons erg goed gedaan. Zeer tevreden. Dank jullie wel! (vestiging Assen/Smilde)

Hilbert en Hilda van Zwol


Afgelopen week heb ik afscheid moeten nemen van mijn dierbare kater. Omdat het me niet lukte uit de kamer te gaan waar mijn allerbeste vriend lag opgebaard, bracht Angela me een glas water om wat bij te komen en liet me bovendien mijn verhaal doen. Ik kalmeerde wat en sloot uiteindelijk de deur achter me. Dankzij Angela kreeg ik de ruimte die ik nodig had. Dankjewel Angela, bedankt dierencrematorium Majesta Schagerbrug voor het goede zorgen.

Stefan Stroet


De mensen zijn heel vriendelijk en leven met je mee, begrijpen je verdriet. Het is prettig om te weten dat je diertje liefdevol wordt behandeld nadat hij is gestorven.

Anita


Beste Ina en Annemie, wij willen u beiden heel hartelijk danken voor de fantastische zorgen van ons hondje FIFI. Wat een service en onthaal ! Chapeau ! Het was beter geregeld dan een humane crematie. In het bijzonder voor Ina , de opbaring, steun en troostende woorden die ze ons gaf bij het verlies van ons hondje FIFI. Merci beaucoup !

Fam. de Coninck


Ondanks dat het 2e Paasdag was werden we zeer vriendelijk ontvangen en werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen. Het is te merken dat de beheerders echte dierenvrienden zijn. Alles was perfect geregeld en we konden echt de tijd nemen om afscheid van onze kat Jip te nemen op onze manier. Ook hebben we veel advies en informatie gekregen.

Lilian


Jullie hebben een volstrekt professionele en respectvolle dienst verleend, en hebben ons goed door die moeilijke tijd geholpen. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.
Harko Andriessen

Bovensmilde


Hierbij wil ik Majesta (vestiging Utrecht) bedanken voor de goede en zeer vriendelijke service die ik mocht ervaren in een moeilijke periode, n.l. het wegbrengen en de laatste eer bewijzen aan mijn trouwe viervoeter Dali. Met name medewerkster Petra die dit allemaal mogelijk maakte om mij te steunen en er een waardig moment van te maken. Bedankt Petra en alle lof voor jullie organisatie.

Peter en Trudy

Utrecht


Wij hebben voor Majesta gekozen omdat zij ons het beste gevoel gaven. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Majesta, netjes en waardig voor onze lieve huisdieren.

Marietje en Harry Noordhof

Lelystad


Beste Ina, Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de mooie verzorging en afhandeling van de crematie van onze Shirly. Zo netjes is alles gegaan en dat geeft ons rust en vrede om alles te verwerken.
Dank je wel. Hartelijke groeten

Tineke de Vries en Sylvia Brunner


Donderdag 26 mei hebben wij onze Jack, de Jack Russell, van bijna 16 jaar moeten laten inslapen.
’s Middags hebben mijn dochter en schoonzoon Jack naar dierencrematorium Majesta in Rotterdam Ommoord gebracht. Hier zijn zij vriendelijk ontvangen, Jack werd in zijn eigen mandje op een mooie tafel met mooie achtergron gezet en mijn dochter kreeg ruim de tijd om afscheid van hem te nemen en foto’s te maken. Alles op een rustige en goede manier. Ook de urn was netjes uitgezocht en alles is goed doorgesproken en geregeld. Vrijdag 27 mei is Jack individueel gecremeerd en dinsdag 31 mei kon ik de urn ophalen.
Ook dit is op een nette en vriendelijke manier gegaan. Het is nooit leuk om afscheid van je huisdier te moeten nemen maar zoals het hier is gegaan zou ik Majesta zeker aanraden.
Mijn beoordeling is dan ook met 5 sterren en jullie verdienen een dikke 9.

Marianne Stijger–van den Heuvel


Petra is een geweldige vrouw die weet wat iemand mee maakt, als je afscheid moet nemen van je dierbare vriend. Zoals zij je ontvangt en intens met je mee leeft en het onmogelijke toch mogelijk maakt, dat is geweldig. Zij heeft een hele bijzondere gave met zowel mens als dier. Wij hebben zo’n intens verdriet, maar de crematie was zo mooi en waardig, dat we het hopelijk toch een plekje kunnen gaan geven.

Jan en Monique


Beste mensen van Majesta Schagerbrug,
Ik wil jullie van harte bedanken voor de manier waarop jullie mij na het overlijden van Kruimel hebben opgevangen. En voor de respectvolle manier waarop jullie met Kruimel omgingen. De gesprekken met Bianca waren heel prettig. Dat alles maakt het afscheid van je geliefde huisdier nét even lichter, dank daarvoor. Hartelijke groet aan Bianca en Dagmar en een dikke knuffel voor Kay (of Kai?)

Rosemarie van Citters


Met deze willen wij u nog bedanken voor het mooie gedicht en alle zorgen voor onze Dolly, dit is een herinnering voor ons dat ons goed doet. Bedankt.

Fam. J. van de Bergen–Scheele


Bedankt voor de goede en nette ophalen, opbaren , cremeren en verzorgen van deze crematie. Chi–Woo was keurig opgebaard alsof ze bij me sliep in betere tijden. Zal het afscheid als een goede herinnering bewaren door de goede zorgen. Nogmaals dank!

Henk


Het was heel fijn om opgevangen te worden in Roosendaal.

We werden gelijk gecondoleerd met het verlies van onze kat. Wat ik heel mooi vond dat we onze kat konden laten opbaren met kaarsjes en het alleen zijn met onze kat. Ik vond het een heel waardig afscheid, had er zeker een goed gevoel bij. Ondanks alles zal het een lege plek zijn, maar alles is goed geregeld. Ik zou zo weer voor deze optie kiezen. Wat kunnen we bij een volgende crematie beter of anders doen? Misschien is het een idee om bij een bepaald dier een gedicht mee te geven en misschien voor in de toekomst een naamplaatje voor op de urn met geboren en overlijden er op. 

Wilma en Michael Harthoorn